(Android/iOS) Raft Survival: לשרוד על רפסודה - Ocean Nomad לפתוח מטבעות
Feb 14, 2022 23:45:44 GMT -8
Post by skywerinasen on Feb 14, 2022 23:45:44 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: לשרוד על רפסודה - Ocean Nomad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: לשרוד על רפסודה - Ocean Nomad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: לשרוד על רפסודה - Ocean Nomad 2022 version ▞▞▞
הגראפיקה טובה אבל הפקדים קשים ואי אפשר לשחק בבקר המחשב.
Raft Survival: Survie sur un radeau - Nomad Simulation zxjn
המשחק הזה מדהים בתור התחלה והוא אפילו קשור לחיים על איך אתה רוצה לשרוד
אני מת על המשחק הזה אבל יש שחקנית בשם taura והלכתי לרפסודה שלה וניסיתי להיות חברים איתה וכשהלכתי לשם ועזבתי הדבר היחיד שהיא עשתה זה לתקוף אותי בכל פעם שהגעתי לשם אז שנה את זה ואני אפרוץ את אינטרנט לא ממש😏 ולתת לך 1000 כוכבים
פעם אהבתי את המשחק הזה עד שלקחתי הפסקה בערך שנתיים ועכשיו אני מנסה אותו ואת IDK אם אני זוכר את זה יותר.😕 אפילו לא הספקתי לשחק את המשחק כי מסך הטעינה לקח יותר מדי זמן.😔 אני רק מקווה שהם יתקנו את זה.
נהדר לנוסעי שייט וספינות למקרה שהם נתקעים באמצע הים
מופחת לכוכב אחד. העדכון האחרון הקדים את קו הסיפור אבל זה היה לפני 5 חודשים. עשיתי הכל, אספתי יותר משאבים ממה שאצטרך אי פעם, בניתי טירה לרפסודה ועכשיו משתעמם מחכה לעדכון הבא. פיתוח עצלן הורג כל משחק
בעיה ענקית שאנחנו לא יכולים לאחסן פריטים נבחרים בחזה... אנא פתור אותה
😁 זה מדהים 😐 אבל למשחק יש כמה תקלות שצריך לתקן 😅 אבל חוץ מזה הוא משחק מעולה. <3
המשחק הזה כל כך בעייתי שאני לא יכול להזיז את הצ'ארטר שלי. בפעם האחרונה שניסיתי לפתוח את הדלת הזאת אבל היא לא נפתחה😡😠😡 אני נותן לה 3/10
האם אתה יכול להוסיף עוד כמה דגים כמו לווייתנים, כשהם ניתזים, הגלים שמעורר הלוויתן יהרסו לך את הרפסודה, קומה אחר קומה.
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator سیمولیشن mked
אני אוהב את המשחק בהתחלה הייתי ממשיך למות, אבל עכשיו אני באמת יודע איך לשחק וזה ממש כיף, ואני חושב שכדאי להוריד אותו
Dragons: Rise of Berk Simulátory own
אהבתי את זה אבל זה אף פעם לא הציל את ההתקדמות שלי וזה היה מאוד מעצבן אז מחקתי את זה.
ט 4טוב
אפשר להיתקע במשחק וזה לא קשור!
יאמלך
קשה מאוד לדרג את המשחק הזה, זה בדיוק כמו משחק הרפסודה המקורי מחוץ לקיטור אבל לטלפון ועם עסקאות מיקרו. 2 כוכבים על זה שאני לא מקורי ועל הניסיון למכור לי דברים בתוך המשחק.
זה סבבה
שכר מילולי כדי לשחק. אתה יכול לקבל רק 2 תהליכים (איסוף משאבים או יצירה), ואתה יכול לשלם 8 דולר כדי לקבל 3 נוספים. מעולם לא שיחקתי במשחק יצירת הישרדות שלא נתן לי לעצב. גם לכל דבר יש זמן שאתה צריך לחכות, או לשלם כדי להאיץ. עוצר לחלוטין כל מומנטום.המשחק הראשון שאי פעם הרגשתי שאני לא יכול לשחק אלא אם כן אשלם עבור כל פיסת משחק קטנה. לא אכפת לי מחיר פרימיום אחד, אבל הכל עסקה אחרת.
Raft Survival: Tulélös Tutajon - Ocean Nomad Szimulációs játékok mcu
משחק בינוני דומה מאוד להרבה משחקים לא ממש טובים לא היית משווה את זה לראפט בגלל שהרפסודה לא זזה בכלל התפריט לא כל נוח הכל קל וזה לא מראה משחק טוב מי שאוהב את הסיגנון הזה זה משחק בינוני ולא יותר גרפיקות לא מדהימות אבל לא גרועות בקיצור לא שווה הורדה
זה ממש איטי להזיז את הראש אבל חוץ מזה זה כיף לשחק.
למה זה נדרש לצפות בפרסומות כדי ליצור מים או כל דבר אחר, למה זה לא בחינם כדי שנוכל לשרוד הרבה יותר קל. הדמות שלי מתה בקלות בגלל שהיא לא צופה בפרסומות להכנת מים או אוכל. הסרת המשחק הזה קשה לשרוד, זה דורש ממך לצפות בפרסומות במקום לשחק, הגרסה הישנה יותר טובה בהרבה, אין פרסומות הכל היה בחינם בניגוד לגרסה הזו, אתה צריך לצפות בפרסומות מגעילות כדי לשרוד.
Raft Survival: Tulélös Tutajon - Ocean Nomad Szimulációs játékok mcu
העדכון האחרון לא פתר את הבעיה וגרם למשאבים לקחת יותר מ-3 שעות! מה אתה עושה? אל תבזבז זמן או כסף על המשחק הזה! אין להוריד!
כן זה רעיון נחמד. אבל אתה צריך לחכות לטעינה בערך 30-40 דקות. ואני שונאת לחכות הרבה זמן.
זה משחק ממש טוב ואני אוהב אותו אבל הייתי צריך למחוק אותו פעם אחת וכשהורדתי אותו מחדש זה לא שמר את ההתקדמות שלי אולי בעדכון עתידי זה יכול לשמור את ההתקדמות שלך כשאתה מוחק אותו.
זה משחק די נחמד שאתה יכול לשחק עם החברים שלך אבל עדיין לא שיחקתי בו עם חבר שלי אני אמליץ להם להוריד את האפליקציה הזו כדי שנוכל לשחק ביחד
זו עסקה מאוד מסוג ארגז חול וזה כיף אם אתה אוהב הישרדות
יש לי את אותה בעיה שיש ל-W.D ועכשיו המשחק נעול
המשחק הזה יוצא טוב אבל עכשיו הכל כל כך קשה לעשות בלי להוציא כסף
הדבר הכי טוב בעולם
בבקשה... מה הטעם במצב ארגז חול (יצירתי) אם אתה צריך לשלם כדי לקבל את הדברים?! קריאייטיב אמור לתת לך לעשות מה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה ולא לשלם!
אני לא מאמין שזה לא RAFT
כיף מלבד אם אין wifi אתה לא תשמור את ההתקדמות
משחק גרוע לא ממליץ
כיף אבל עולה כסף
המשחק הזה מדהים!! דירגתי את זה ב-3 כוכבים כי הייתי מאוד מוטרדת כשאחרי כמה חודשים ההתקדמות שלי נעלמה. אני מניח שזה קורה כאשר אתה מפסיק לשחק לזמן מה.
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator سیمولیشن mked
אני אוהבת את המשחק הזה כי זה כיף לשרוד על רפסודה זה ממש כיף לשחק